Vacature junior software engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarin alle facetten van jouw vak aan bod komen? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die in de functie van Software Engineer PLC, HMI en SCADA systemen ontwerpt en bij de (eind) klanten test en in bedrijf stelt. Je bent zowel hard- als softwarematig de spil in het besturingsproject. Het werkgebied is hoofdzakelijk Nederland en België. Het kan ook voorkomen dat je elders in Europa of zelfs buiten Europa een bepaald project hebt.

What are you going to do?

As senior software Engineer you have a responsible role in our organization. You are responsible for the development of the operating programs. The software development is done at the office and sometimes at home. It also happens that you work at the customer's location, so that you can easily discuss the wishes and needs.

 

Wanneer jouw collega’s van de fabricage & montage afdeling klaar zijn met het opbouwen van de besturingsinstallatie , ga jij aan de slag bij de klant om alles te testen.

Je gaat verschillende zaken aansturen en testen of het proces ook daadwerkelijk goed automatisch verloopt. Je vult na afloop alle testdocumentatie in en levert dit op. Het is tijdens te testfase belangrijk dat je goed communiceert met de klant en met je mechanische collega’s. Voldoet alles aan de wensen en specificaties van de klant? Top! Dan is het project goed afgerond. Het kan zijn dat er tijdens het testen nog aanvullende wensen naar voren komen. Heb jij dan de commerciële inslag om deze klantwensen goed te vertalen en om de extra werkzaamheden die dit met zich meebrengt in een aanvullende opdracht of offerte te verwerken? Dan ben jij de topper die we zoeken!

Profiel kandidaat

Do you recognize yourself in the profile below? Then you might be the colleague we are looking for.

 • HBO werk en denkniveau door opleiding en ervaring
 • Can deal neatly with customers, suppliers and employees.
 • Commerciële inslag
 • Sterk in rapportage en presentatie
 • Ruime ervaring in het succesvol engineeren van besturingsinstallaties
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • You are employable at domestic and foreign countries
 • You are in possession of a valid B-driving license

What we offer

If you start working with us, you will end up in a dynamic company that has a lot of experience with a wide variety of customers in numerous industry branches, so variety is guaranteed.

In addition we offer you:

 • a competitive salary
 • 25 holiday and 13 ADV days
 • Terms of employment according to the COLLECTIVE LABOUR AGREEMENT of The Technical Installation Company
 • Deels thuiswerken mogelijk.
 • Laptop en telefoon van de zaak.

Je gaat deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team. Er zijn tal van groeimogelijkheden en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kan cursussen volgen.

Moreover, we celebrate our successes together, there are staff outings and regular informal week-ends with colleagues, the so-called vrijmibo!

Meer informatie:

Are you interested and do you fall within our job profile? Then apply for this challenging, independent and very varied position.

Our management team follows up on the applications.

Applicate via an e-mail to administratie@triasyst.com with CV and motivation letter in the attachment addressed to human resources.

We hope to meet you soon!