Vacature leidinggevende elektromonteur

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarin alle facetten van jouw vak aan bod komen? Wacht dan niet langer en solliciteer! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als allround elektromonteur ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

Je krijgt bij ons een gecombineerde functie. Je bent zowel betrokken bij de montage op de werkplaats als de installatie en inbedrijfname bij de klant. Bovendien kun je ook opgeroepen worden voor het oplossen van storingen. Een heel uitgebreide en afwisselende functie dus waarin je bij heel het project betrokken bent!

Het werkgebied is hoofdzakelijk Nederland en België. Het kan ook voorkomen dat je elders in Europa of zelfs buiten Europa een bepaald project hebt.

Bij ons op de werkplaats bouw je panelen vanuit allerlei losse onderdelen. Het plan hiervoor ontwikkelt jouw collega van engineering op basis van de wensen van de klant. Uiteindelijk levert jouw werk op de werkplaats een complete besturingskast op. van soms wel 6 of 7 meter : compleet bedraad, aangesloten en getest.

Klanten komen bij ons op de zaak om jouw eindwerk te bekijken. Na akkoord wordt alles ingepakt en richting klant gebracht. Nu word je bij de klant verwacht om alles te installeren en in bedrijf te stellen. Omdat we veel verschillende klanten hebben, zal je werkomgeving ook erg wisselend zijn.

Profiel kandidaat

Herken jij je in onderstaand profiel? Dan ben jij misschien wel de collega naar wie wij op zoek zijn.

 • MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ervaring met:
 1. Fabricage van panelen
 2. Elektrische montage in de industrie
 3. Werken met E-tekeningen
 • Goede omgang met klanten, leveranciers en medewerkers
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Het Engels en Duits beheers je voldoende om alle technische documentatie te begrijpen.
 • Inzetbaar in binnen- en buitenland
 • In het bezit van geldig B-rijbewijs

Geboden wordt:

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een dynamisch bedrijf dat veel ervaring heeft met een grote diversiteit in klanten in tal van industrie branches, dus afwisseling gegarandeerd.

Verder ontvang je van ons:

 • Een marktconform salaris,
 • 25 vakantie- en 13 ADV dagen,
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Technisch Installatiebedrijf
 • Telefoon van de zaak
 • Laptop van de zaak is mogelijk

Je gaat deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team. Er zijn tal van groeimogelijkheden en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Zo kan je verschillende cursussen volgen.

Bovendien vieren we samen onze successen, zijn er personeelsuitjes en regelmatig informele weekafsluitingen met collega’s, de zogenaamde vrijmibo dus!

Meer informatie

Heb je interesse en val je binnen ons functieprofiel? Solliciteer dan op deze uitdagende, zelfstandige en zeer afwisselende functie.

Ons managementteam volgt de sollicitaties op.

Solliciteer via een mail aan administratie@triasyst.com voorzien van CV en motivatiebrief gericht aan personeelszaken.

We hopen spoedig kennis met je te maken!