Vacature junior software engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarin alle facetten van jouw vak aan bod komen? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die in de functie van Software Engineer PLC, HMI en SCADA systemen ontwerpt en bij de (eind) klanten test en in bedrijf stelt. Je bent zowel hard- als softwarematig de spil in het besturingsproject. Het werkgebied is hoofdzakelijk Nederland en België. Het kan ook voorkomen dat je elders in Europa of zelfs buiten Europa een bepaald project hebt.

Wat ga je doen?

Als Software Engineer heb je een verantwoordelijke rol in onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de besturingsprogramma’s. De software ontwikkeling doe je op kantoor en soms thuis. Ook komt het voor dat je bij de klant op locatie werkt, zodat je makkelijk kunt overleggen over de wensen en behoeften.

 

Wanneer jouw collega’s van de fabricage & montage afdeling klaar zijn met het opbouwen van de besturingsinstallatie , ga jij aan de slag bij de klant om alles te testen.

Je gaat verschillende zaken aansturen en testen of het proces ook daadwerkelijk goed automatisch verloopt. Je vult na afloop alle testdocumentatie in en levert dit op. Het is tijdens te testfase belangrijk dat je goed communiceert met de klant en met je mechanische collega’s. Voldoet alles aan de wensen en specificaties van de klant? Top! Dan is het project goed afgerond. Het kan zijn dat er tijdens het testen nog aanvullende wensen naar voren komen. Heb jij dan de commerciële inslag om deze klantwensen goed te vertalen en om de extra werkzaamheden die dit met zich meebrengt in een aanvullende opdracht of offerte te verwerken? Dan ben jij de topper die we zoeken!

Profiel kandidaat

Herken jij je in onderstaand profiel? Dan ben jij misschien wel de collega naar wie wij op zoek zijn.

 • HBO werk en denkniveau door opleiding en ervaring
 • Goede omgang met klanten, leveranciers en medewerkers
 • Commerciële inslag
 • Sterk in rapportage en presentatie
 • Ruime ervaring in het succesvol engineeren van besturingsinstallaties
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Inzetbaar in binnen- en buitenland
 • In het bezit van geldig B-rijbewijs

Geboden wordt:

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een dynamisch bedrijf dat veel ervaring heeft met een grote diversiteit in klanten in tal van industrie branches, dus afwisseling gegarandeerd.

Verder ontvang je van ons:

 • Een marktconform salaris,
 • 25 vakantie- en 13 ADV dagen,
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Technisch Installatiebedrijf
 • Deels thuiswerken mogelijk.
 • Laptop en telefoon van de zaak.

Je gaat deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team. Er zijn tal van groeimogelijkheden en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kan cursussen volgen.

Bovendien vieren we samen onze successen, zijn er personeelsuitjes en regelmatig informele weekafsluitingen met collega’s, de zogenaamde vrijmibo dus!

Meer informatie:

Heb je interesse en val je binnen ons functieprofiel? Solliciteer dan op deze uitdagende, zelfstandige en zeer afwisselende functie.

Ons managementteam volgt de sollicitaties op.

Solliciteer via een mail aan administratie@triasyst.com voorzien van CV en motivatiebrief gericht aan personeelszaken.

We hopen spoedig kennis met je te maken!